Een auto zakelijk of privé rijden, maar zonder lange en dure leasecontracten? Met Bleap huren ondernemingen en hun medewerkers een auto op het moment dat ze die nodig hebben.

Their powerful story

Tegenwoordig staat een auto van de zaak gelijk aan een lang of duur leasecontract, bijtelling en een vervoersmiddel dat in sommige gevallen grote delen van de dag stilstaat. En dat is best vreemd. Kan dat niet makkelijker en efficiënter? Daarom is er nu Bleap! Met Bleap haal je als onderneming het maximale uit je mobiliteitsbudget. Geen langdurige leasecontracten, maar een auto die je kunt reserveren wanneer de onderneming die echt nodig heeft. En het mooiste van alles: ook ’s avonds staat de auto niet stil, want medewerkers kunnen ook kilometers inkopen voor privégebruik van de auto. Zonder bijtelling. Simpel, makkelijk en efficiënt.

Our creative solution

Brand story

Een sterk concept heeft een sterk gezicht nodig. Daarom begon Get Hooked dan ook met het neerzetten van een nieuwe merknaam voor dit concept. Bleap werd geboren! Een auto delen is letterlijk zo gepiept met Bleap, een revolutionair nieuw carsharing-concept. De naam Bleap is natuurlijk afgeleid van het herkenbare geluid dat een auto maakt als je hem op afstand ontgrendelt. Daarmee wordt de eenvoud, de toegankelijkheid – ‘één druk op de knop om toegang te krijgen tot je auto’ – in de merknaam teruggebracht.

UIX & graphic design

Bij een revolutionair concept als Bleap, hoort een gebruiksvriendelijke interface. Daarom is Bleap zo ontworpen, dat gebruikers meegenomen worden in de flow en het vanzelfsprekend is welke stappen zij moeten ondernemen. Get Hooked is begonnen met het ontwerpen van een userflow die vervolgens is uitgewerkt in een interaction design. Dit interaction design is vervolgens na testen en onderzoek doorvertaald naar het GUI-design.

Web development

Naast de Bleap-applicatie, heeft Get Hooked ook de Bleap-website gebouwd. Bleap zit nog in de fase waarbij zij naamsbekendheid aan het opbouwen zijn; hierbij komt de website goed van pas. Vanuit deze doelstelling is de website dan ook ontwikkeld. De Bleap-website is daarnaast responsive gemaakt zodat bezoekers altijd op de juiste manier de website kunnen doorlopen.

Get Hooked

Hooked!

Een grote stap voorwaarts op het gebied van mobiliteit; een duidelijke omschrijving van wat Bleap realiseert. Bleap maakt mobiliteit een stuk eigentijdser: vervoer wanneer jij dat nodig hebt, waarvoor je dus ook enkel betaalt wanneer jij dat vervoer gebruikt. Bleap daagt de traditionele, logge leaseconstructie uit en zorgt ervoor dat zowel privé-gebruikers als organisaties efficiënter op weg kunnen, zonder in te leveren op het comfort van kunnen gaan en staan waar je wilt.

Bleap in beelden

TURNN
TURNN
TURNN
TURNN
TURNN

Bleap video