Als drukkerij met al meer dan 100 jaar aan ervaring, behoort Dekkers van Gerwen tot de top van Nederland.

Their powerful story

Als drukkerij met al meer dan 100 jaar aan ervaring, behoort Dekkers van Gerwen tot de top van Nederland. Als creators in printing beschikken zij over de nieuwste technologie├źn waarmee ze producten realiseren en zijn daarbij te allen tijde op zoek naar innovatieve en creatieve oplossingen om perfect drukwerk voor klanten op te leveren. Dekkers van Gerwen staat bekend om haar persoonlijke benadering, een unieke eigenschap in de wereld van drukwerk. Dekkers van Gerwen weet wie haar klanten zijn en kunnen daardoor goed inspelen op behoeftes. Deze kernwaarden moesten dan ook duidelijk naar voren komen in de nieuwe website die Get Hooked voor Dekkers van Gerwen heeft gebouwd!

Our creative solution

Webdesign

Dekkers van Gerwen is een drukkerij die niet alleen maar drukwerk levert, maar voornamelijk bekend staat om haar persoonlijke service. Dekkers van Gerwen vindt het belangrijk dat (nieuwe) klanten weten dat zij niet alleen standaard drukwerk als dienst leveren maar ook hulp bieden voor andere vraagstukken. Dekkers van Gerwen vond het lastig om dit op de juiste manier te communiceren. Get Hooked heeft daarom deze service centraal neergezet op de nieuwe website, toegelicht vanuit een proces dat de klant bij Dekkers van Gerwen doorloopt, om vervolgens de verschillende af te nemen diensten toe te lichten. Dit heeft geleid tot een persoonlijke en unieke uitstraling.

Webdevelopment

De website is volledig responsive opgeleverd; iets wat tegenwoordig haast onmisbaar is. Op deze wijze kan de nieuwe website ook vanaf mobiele apparaten en tablets bekeken worden. De website bevat verschillende subtiele interacties, die zorgen voor een klein speels effect maar tegelijkertijd de website een professionele uitstraling te geven. De site is voorzien van een CMS (Content Management System), namelijk Craft.

Copywriting

In samenwerking met Dekkers van Gerwen is content nieuw geschreven en bestaande content geoptimaliseerd. Hierbij is uiteraard ook rekening gehouden met SEO. Zo zijn bijvoorbeeld tijdens het proces van optimaliseren een aantal belangrijke keywords gelinkt aan Dekkers van Gerwen, maar ook woorden die te maken hebben met de verschillende diensten die Dekkers van Gerwen levert zijn hierin meegenomen.

Get Hooked

Hooked!

100 jaar ervaring als drukkerij. Dekkers van Gerwen heeft veel kennis en ervaring opgedaan in deze wereld en snapt dan ook precies hoe kwaliteit te leveren en waar haar klanten naar op zoek zijn. En deze combinatie is goud. Een hele nieuwe website helpt bij het communiceren van deze combinatie met als doel om nieuwe klanten aan te trekken en (duurzame) nieuwe relaties op te bouwen. Een persoonlijke benadering maakt Dekkers van Gerwen uniek en een zeer ervaren expert in dit vakgebied.

Dekkers van Gerwen in beelden

TURNN
TURNN
TURNN
TURNN
TURNN
TURNN
TURNN