Ga mee op avontuur met de Play Pioneers van Fantazm. Adventure Awaits

Their powerful story

Fantazm ontwikkelt unieke games voor haar klant én de eindgebruiker. Of beter gezegd: ontdekkingstochten. Want Fantazm gelooft dat je iedere dag weer iets nieuws ontdekt, zo lang als je speelt. Nieuwsgierig naar die wereld achter de horizon gaat de game-ontwikkelaar op avontuur met haar klant. Wat de missie van de klant ook is. Op een doeltreffende manier weet Fantazm deze te vertalen in een game die inspeelt op de belevingswereld van de eindgebruiker. Life’s a game. Start playing!

Our creative solution

Brand design

Hoewel Fantazm een uitgebreid track record heeft op het gebied van games, communiceerde het eerder altijd heel bescheiden. Tijd om meer naar buiten te treden! Na een uitgebreide sessie ontdekten we al snel de nieuwe koers die we samen met Fantazm zouden gaan zetten. Ontdekken, door te spelen. Dat werd het creatieve haakje waaraan we alle communicatie, visueel en textueel, op zouden hangen. Daarmee krijgt ook de Fantazm’er een ander gezicht. Vanaf nu gaat deze door het leven als ‘Play Pioneer’! Overall vertaalt dit grensverleggend ontdekken zich naar een vrolijke en speelse huisstijl die perfect aansluit bij de merkbelofte en identiteit van de grensverleggende game-ontwikkelaar.

Webdesign

Ontdekken doe je samen. De focus bij het ontwerpen van het webdesign lag dan ook op de verschillende doelgroepen van Fantazm. En Fantazm zou Fantazm niet zijn als deze niet op een creatieve manier worden gevisualiseerd! Iedere categorie, educatie, marketing, health of zakelijk, is een unieke locatie om te verkennen. Een ontdekkingsoord. De reizen die al afgelegd zijn, dienen daarnaast als uithangbord. Cases krijgen een prominente rol, omdat het bedrijf trots is op de mijlpalen die het heeft bereikt. En dat alles vertelt Fantazm met dezelfde vrolijke, toegankelijke huisstijl die iedereen meteen laat zien dat spelen bij hen in hart en nieren zit.

Webdevelopment

Een website om niet simpelweg doorheen te scrollen, maar een om te verkennen. Dat was het uitgangspunt bij de webontwikkeling voor Fantazm. Fantazm ontdekken achter de desktop, maar ook vanuit de luie stoel op via de tablet of mobiel! Voor Fantazm ontwikkelden we dan ook een volledig responsive TYPO3-CMS, met geïntegreerd blogsysteem en aparte casepagina’s. Zo kan iedere Play Pioneer aan de slag om de webervaring nóg rijker te maken!

Get Hooked

Hooked!

Met een hele nieuwe huisstijl en website zet Fantazm zich écht op de kaart. Een visitekaartje waar de creativiteit en fun vanaf straalt. Een die uitnodigt om samen de sprong in het onbekende te wagen. Velen gingen al op reis. Destination? Succes!

Fantazm in beelden

Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT