Een fysiotherapeut in beweging!

Their powerful story

Bewegingsvrijheid. Thuis, op het werk, in de sportschool, overal. Dat is waar het om draait volgens fysiotherapeut FMC Verzijden. Niet stilstaan, maar vooruitgaan. Een sterk geloof waarmee de ervaren therapeut vooraan loopt in de wereld van orthopedische zorg. Met behulp van de meest innovatieve technologieën en alle soorten behandelingen helpt FMC Verzijden haar patiënt zorgeloos en fit door de dag heen. Omdat ieders gezondheid alleen het beste verdient. FMC Verzijden. Een fysiotherapeut in beweging.

Our creative solution

Webdesign

De frisse feel van een fysiokliniek diende als uitganspunt voor het webdesign van FMC Verzijden. Modern, licht en ruimtelijk, een stijl die rust en eenvoud uitstraalt. Dat FMC Verzijden daarnaast voor iedereen klaarstaat, zie je terug in het gemak waarmee specialisaties geselecteerd kunnen worden. Zo is alles wat de bezoeker wil weten direct zichtbaar! Maar ook partners worden niet vergeten en krijgen een centrale plek binnen het design.

Webdevelopment

Het statische design hebben we vervolgens tot leven gebracht in een volledig responsive website. Een visitekaartje dat FMC Verzijden met trots onder de aandacht wil brengen! Wij maakten de website zichtbaar door deze technisch SEO-proof in te richten. De website is geoptimaliseerd op een aantal belangrijke keywords, navigatie-items en categorieën. Maar ook op woorden die te maken hebben met de regio waarbinnen FMC Verzijden actief is. Zo ziet iedereen dat de therapeut de enige is in haar regio die op deze vernieuwende manier zorgdraagt!

Get Hooked

Hooked!

Het resultaat? Een website waarbinnen de bezoeker gemakkelijk haar weg baant. Dat doet FMC Verzijden door datgene aan te bieden wat de bezoeker nodig heeft. Iets wat helemaal aansluit bij de werkwijze van de fysiotherapeut. Zorg dragen, met oog voor de patiënt!

LPS in beelden

Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT