Chemische reactoren ontwerpen met oog voor het allerkleinste detail. Dat is LPS. Architects in chemistry.

Their powerful story

LPS weet als geen ander hoe complex chemische processen kunnen zijn. Voor het creëren van chemische reactoren bestaat dan ook geen simpel kant en klaar recept. LPS luistert naar de vraag van de klant, maar nóg meer naar wat deze nodig heeft. Hieraan beantwoordt LPS niet door in de uitvoermodus te schieten, maar door steeds iets nieuws te creëren. Vanuit een slim concept opbouwen tot een eindresultaat dat altijd uniek is. LPS. Architects in chemistry.

Our creative solution

Brand design

Trad het bedrijf eerder naar buiten met het positioning statement ‘chemistry in progress’ en wist het daarmee heel goed te vertellen wat LPS doet, vergat het over te brengen hoe LPS resultaat bereikt. What’s in it for the client? De grondige aanpak van LPS, de uiterst precieze uitwerking van concept tot resultaat, laten we zien met een frisse, nieuwe huisstijl. En wat vertelt dit verhaal nou beter dan een molecuul? Net als LPS ligt dit element aan de basis van alle chemische oplossingen! Daarom heeft Get Hooked de hoeksteen van chemie steeds weer op een nieuwe manier toegepast binnen de huisstijl van LPS. Ook het traditionele logo hebben we een moderne twist gegeven die binnen het hele plaatje past. Zo ziet de klant meteen waar LPS voor staat! Architects in Chemistry.

Webdesign

Deze aansprekende huisstijl van LPS hebben we vertaald naar een webdesign dat het gevoel van chemie ademt. De kracht om iets nieuws te creëren vanuit bestaande stoffen, zoals LPS ook een custom-made resultaat creëert vanuit de behoefte van de klant. Krachtige beeldelementen en indrukwekkende foto’s trekken de aandacht. Dat LPS oog heeft voor de klant blijkt daarnaast uit de originele manier waarop content aangeboden wordt. Bezoekers bepalen namelijk helemaal zelf in welke volgorde zij de informatie absorberen!

Webdevelopment

Om (potentiële) klanten helemaal LPS-minded te maken, hebben we het nieuwe LPS krachtig naar buiten gebracht via een levendige, volledig responsive website. We maakten de website daarnaast beheerbaar in TYPO3, zodat LPS haar verhaal altijd weer op een nieuwe manier kan uitdragen!

Fotografie

Met professionele (detail)foto’s van chemische reactors en medewerkers krijgt de bezoeker een kijkje in de keuken van de chemische partner. LPS is transparant, betrokken en trots op haar product. En dat zie je!

Get Hooked

Hooked!

Dit zorgde voor een nieuwe chemie tussen LPS en haar klant, zoals beide partijen nooit eerder ervoeren. Dat LPS er voor haar klant is, weet wat zij nodig heeft en altijd de beste oplossing biedt, dat blijkt direct uit haar vernieuwde huisstijl en toegankelijke website. Natuurlijk prees de trouwe klant LPS al voor haar persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Maar ook de nieuwe klant, de klant die niet bekend is met de LPS-manier ziet meteen dat LPS dé beste partner in chemie is!

LPS in beelden

LPS
LPS
LPS
LPS
LPS
LPS
LPS
LPS
LPS
LPS