In case of complexity, call Oliver IT!

Their powerful story

IT is overal. Het is onderdeel geworden van ons dagelijks leven. In grote organisaties zijn IT-processen een essentieel onderdeel van de bedrijfsstrategie. Grote hoeveelheden informatie moeten dan ontsloten worden via complexe systemen als SAP-systemen. En met die informatie moet door verschillende mensen in de organisatie worden gewerkt. Dan is het wel zo makkelijk als die informatie snel en intuïtief toegankelijk is, by keeping it simple. Want dat bespaart. Ervaar de kracht van eenvoud! Redefining simplicity.

Our creative solution

Brand design

Waar Oliver IT met haar focus op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid een krachtig verhaal heeft, werd dit verhaal nog niet verteld in woord en beeld. Get Hooked sprong hier samen met Oliver IT op in en startte een positioneringstraject. Na een uitvoerige kick-offsessie hadden we genoeg informatie en precies dat haakje, namelijk de kracht van eenvoud, om een verhaal te schrijven én ontwerpen dat vertelt waar Oliver IT voor staat.

Webdevelopment

Bij een nieuw verhaal hoort ook een nieuwe website, want het verhaal moet natuurlijk verteld worden. Voor Oliver IT ontwikkelden we een volledig responsive en beheerbaar WordPress-theme, waarmee Oliver IT ook op webgebied voorop loopt.

Augmented Reality:

Wat is er nu eenvoudiger dan een visitekaartje dat zelf een merkverhaal vertelt? Dat dachten wij ook! Daarom kregen alle vertegenwoordigers van Oliver IT de officiële Oliver IT-app mee. Met deze app én een visitekaartje van een Oliver IT-medewerker, vertelt het kaartje zelf in augmented reality het verhaal van Oliver IT. Consistent, innovatief én eenvoudig!

Huisstijlmiddelen

Nadat we het merkverhaal van Oliver IT hadden afgerond, hebben we de huisstijlrichtlijnen vastgelegd in een huisstijlhandboek. Vervolgens hebben we deze richtlijnen toegepast op allerlei huisstijlmiddelen als templates voor Word en PowerPoint, briefpapier, banners en bordjes in en rond het kantoor van Oliver IT en meer.

Get Hooked

Hooked!

Dit alles resulteerde in een krachtig merk, dat volledig aansluit op het verhaal dat Oliver IT al jaren vertelt en bewijst bij haar klanten. Dat eenvoud loont; dat niet moet worden gedacht in standaard, maar dat na uitvoerig onderzoek en sessies met gebruikers die oplossingen worden ontwikkeld die maximaal aansluiten bij hun werk. Want eenvoud bespaart. Dát is de kracht van eenvoud.

Logo-animatie

Corporate video

Case video

Oliver IT in beelden

Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT