De schoonste zaak
van de wereld

Schoonmaakbedrijf Toekomst is een familiebedrijf met bijna 80 jaar kennis en ervaring op schoonmaakgebied. Met ruim 450 collega's zorgen zij ervoor dat hun opdrachtgevers in een schone omgeving kunnen werken, leven of recreëren.

  • Webdesign
  • Advertising & Promotie

Challenge

Voor Toekomst Schoonmaakbedrijven heeft Get Hooked de uitdaging gekregen om hun huidige website een nieuw gezicht gegeven. Een belangrijk element hiervan was ook dat Toekomst aantrekkelijker wilde zijn voor potentiele werknemers. Naast het ontwikkelen van de website zijn er ook kennissessies uitgevoerd ter ondersteuning van hun marketingactiviteiten. Een merk dat via verschillende kanalen een duidelijke boodschap uitstraalt, dat is ons doel.

Journey

De website van Toekomst was toe aan een nieuw ontwerp. Daarom hebben we aan tafel gezeten met Toekomst om te kijken hoe we deze website konden verbeteren. Zo zijn we aan de slag gegaan met de structuur van de huidige website en het design, deze is zo aangepast dat het nu voor de bezoeker duidelijk te navigeren is. Ook zijn we aan de slag gegaan met een externe website ‘Werken bij Toekomst’. Waar mensen makkelijk kunnen filteren op banen, locaties en categorieën. Tijdens dit proces zijn we ook na gaan denken over de marketingactiviteiten van Toekomst en hoe we deze konden optimaliseren, voor een zo goed mogelijk effect.

Impact

Door een opfrisbeurt te geven aan de website kunnen toekomstige / potentiele klanten duidelijker en aantrekkelijker door de website klikken. Met de website “Werken bij Toekomst” krijgen potentiele nieuwe werknemers een persoonlijke kijk in de organisatie. Mensen zien snel de voordelen van werken bij Toekomst en worden gemotiveerd om te solliciteren. Door online optimalisatie is Toekomst Schoonmaakbedrijven ook online goed vindbaar. Verschillende Get Hooked trainingen en strategische advies heeft Toekomst meer inzicht gegeven in hoe zij het beste hun marketing kunnen reguleren en consistent aanwezig kunnen zijn bij hun doelgroep.

Case toekomst img foto1
Case toekomst img website
Case toekomst img foto4
Case toekomst img foto3
Case toekomst img foto2