TURNN is een persoonlijke app waarmee je je reis plant, reserveert én betaalt. Elk reisadvies houdt rekening met jouw voorkeuren.

Their powerful story

TURNN is de enige persoonlijke app waarmee je je reis plant, reserveert én betaalt. Elk reisadvies houdt rekening met jouw voorkeuren. Ook klaar met al die verschillende apps die jouw reisadviezen en vertragingen tonen? Dan is TURNN voor jou de oplossing! Door navigatie en OV-adviezen in één app aan te bieden, is TURNN altijd op de hoogte van jouw perfecte route.

TURNN is er ook voor de werkgever. Wanneer je als werkgever voor TURNN kiest, krijg je flexibiliteit en inzicht. Je krijgt toegang tot een platform waarbij je heel eenvoudig allerlei vormen van vervoer kan ontsluiten. TURNN geeft jou bijvoorbeeld de mogelijkheid werknemers een fiets of auto te laten boeken.

Ervaar reizen op jouw eigen manier en op basis van jouw voorkeuren! It’s your TURNN!

Our creative solution

Brand story

TURNN is ontstaan als tegendraadse beweging op de huidige gang van zaken. Er zijn ontzettend veel reis applicaties, die jou allemaal de weg kunnen wijzen of jou op de hoogte kunnen brengen van vertragingen. Er bestaat geen one-stop-shop die jou adviezen geeft op basis van jouw voorkeuren. En daar komt TURNN om het hoekje kijken. TURNN is gepositioneerd als een vrolijk brand dat haar eigen weg gaat, ook wel een non-conformist. TURNN laat zien dat het reizen anders kan, makkelijker kan en vooral fijner kan. Deze positieve beweegredenen zie je dan ook terug in de huisstijl van TURNN.

UIX & graphic design

Reizen moet sneller maar vooral ook leuker kunnen. Daarom is er TURNN. Get Hooked heeft de volledige customer journey in kaart gebracht; welke weg bewandelen verschillende reizigers, waar liggen hun behoeften, wat missen zij? En uiteraard; hoe kan TURNN hierop inspelen? De hele TURNN-flow werkten we uit in een interaction design, om vervolgens door te vertalen naar een GUI-design. Gezien TURNN als one-stop-shop geldt en alle versplinterde reisapplicaties bundelt om reizen makkelijker en leuker te maken; is de gebruiksvriendelijkheid grote prioriteit. De flow van de app is dan ook makkelijk te doorlopen en vanuit de gedachten van de gebruiker ingestoken. Logisch, interactief, leuk en handig.

Web development

Naast de TURNN-applicatie, heeft Get Hooked ook de TURNN-website gebouwd. TURNN zit nog in de fase waarbij zij naamsbekendheid aan het opbouwen zijn; hierbij komt de website goed van pas. Deze website is responsive gemaakt zodat bezoekers altijd op de juiste manier de website kunnen doorlopen. De website weergeeft het karakter van TURNN op de juiste manier. De website is ingericht op in- en outbound verkeer, vanuit zowel web development als copywriting.

Marketing

Vanaf februari 2017 is TURNN live! Tijd om dus iedereen kennis te laten maken met deze one-stop-shop medereiziger. Get Hooked bedacht passende (en dus ook opvallende) on- en offline acties die aansluiten bij de doelgroepen en de verschillende fases van behoeften waar zij zich in bevinden. Hierin nemen wij planning en budget ook altijd mee!

Get Hooked

Hooked!

‘Laten we reizen weer leuk maken’. Met die boodschap is TURNN ontstaan. Alle versplinterde applicaties die jou zouden moeten ondersteunen tijdens je reis zijn binnen de TURNN-applicatie samengepakt zodat jij vanuit één platform jouw reis kunt plannen, boeken en in de gaten kunt houden. Een one-stop-shop applicatie in de mobiliteitswereld! Reizen wordt weer makkelijker én leuker, je krijgt de controle weer in handen met de TURNN app. It’s your TURNN!

TURNN in beelden

TURNN
TURNN
TURNN
TURNN
TURNN
TURNN
TURNN

TURNN video