Professionals in mensenwerk

Their powerful story

Al 60 jaar is WSD-Groep hét bedrijf in de regio Boxtel dat mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt kansen biedt op diezelfde arbeidsmarkt. WSD-Groep brengt werkzoekenden, werkgevers en overheden samen om het maximale te bereiken voor die mensen die dat het hardste nodig hebben. WSD-Groep herkent hun talenten en zet die samen met haar partners in op de arbeidsmarkt.

Our creative solution

Webdesign

WSD-Groep brengt verschillende doelgroepen als werkzoekenden, werkgevers en gemeenten samen om het onderste uit de kan te halen voor elk van deze partijen. Daarom is het belangrijk dat al deze partijen meteen op de website zien waar zij de voor hen belangrijke informatie kunnen vinden. Die gebruiksvriendelijkheid combineerden we met een aantrekkelijk en modern design, dat uitstraalt dat WSD-Groep ook na 60 jaar nog heel eigentijds is.

Webdevelopment

De website werd volledig responsive opgeleverd, zodat deze ook vanaf mobiele apparaten makkelijk toegankelijk is. Qua toegankelijkheid is sowieso rekening gehouden met de doelgroep van WSD-Groep, doordat lettergrootte en contrastwaarde los kunnen worden ingesteld. Ook kunnen de teksten voor mensen met beperkt zicht los worden voorgelezen. De site is voorzien van Content Management Systeem TYPO3, dat WSD-Groep in staat stelt met verschillende contentredacteuren aan dezelfde website te werken.

SEO

Zowel op technisch als op inhoudelijk vlak is de website zo ingericht, dat de website goed vindbaar is voor de verschillende doelgroepen van WSD-Groep. De website is geoptimaliseerd op een aantal voor WSD-Groep belangrijke keywords en op woorden die te maken hebben met de regio’s waarbinnen WSD-Groep actief is.

Get Hooked

Hooked!

Mensen en organisaties samenbrengen. Dat is wat WSD al 60 jaren lang doet vanuit een inspirerende visie: iedereen verdient het om de handen uit te mouwen te mogen steken. Want iedereen heeft een talent. En daar kunnen ook organisaties op een financieel aantrekkelijke manier van profiteren! Een hele nieuwe website helpt bij het vinden van de perfecte match. Door gericht naar de vraag van alle betrokkenen te luisteren op een manier die bij die partij past, maakt WSD werk van arbeidsinvulling!

WSD in beelden

Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT
Oliver IT