Diensten

De verschillende services van Get Hooked

Get Hooked, een marketingbureau met specialisaties in branding, UIX design, Web & App en marketingcampagnes. Wij vliegen gehele trajecten aan met onze klanten, zoals een nieuwe positionering, maar ook kun je bij Get Hooked terecht voor (bijvoorbeeld) alleen een nieuwe website! Samen gaan we bekijken wat de juiste aanpak en strategie is die we gaan hanteren, welke diensten van ons daarbij nodig en gewenst zijn om vervolgens het beste resultaat te bereiken! Lees snel verder om meer te weten te komen over onze aanpak en neem vooral contact met ons op bij interesse. De koffie staat hier op de Brand in 's-Hertogenbosch al te pruttelen!

Bij Get Hooked snappen wij als geen ander hoe belangrijk het is dat de visie van jouw organisatie overeenkomt met de realiteit. Ziet jouw doelgroep jouw organisatie op de juiste manier? Komt jouw imago overeen met hetgeen jij wil overdragen? En gebruik jij op de juiste manier de juiste communicatiemiddelen? Wij zoeken het vrijblijvend voor je uit!
Applicaties en websites zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Als organisatie is het dan ook erg belangrijk om je online te positioneren. Laat dit nou nét een van de specialisaties van Get Hooked zijn. Wij bedenken, designen en ontwikkelen dan ook onder andere websites en applicaties. Bij het ontwikkelen hiervan komen veel verschillende disciplines kijken. We willen je dan ook graag meenemen door al deze aspecten!
Welke belofte maak jij aan je eindklant? Heb je daar weleens bewust over nagedacht, en straal je dit als organisatie ook uit? Wat maakt jouw organisatie nou uniek en onderscheidt jou daarmee van anderen? Bij Get Hooked vinden wij het ontzettend belangrijk dat het verhaal dat je wilt vertellen, klopt bij je uitstraling. Wanneer deze basis van jouw organisatie sterk ligt, kun je vanuit marketing met jouw doelgroep gaan communiceren. Bij Get Hooked houden wij van goede verhalen, en helpen onze klanten dan ook maar al te graag om deze verhalen te achterhalen en op de juiste manier te vertellen aan de wereld! Hoe we dit doen...? Lees snel verder!
Is jouw applicatie of website ingericht op de behoefte van jouw gebruikers? Kan jouw gebruiker zonder (al te lang) na te denken, direct op zijn doel afgaan? Wanneer je hierover twijfelt of wanneer dit niet het geval is, is het verstandig om toch nog eens naar jouw interfaces te gaan kijken en hoe deze beter op jouw gebruikers ingericht kunnen worden, zodat jouw (online) kanalen de gebruikers op de juiste manier kunnen bedienen en terugkomend verkeer ook groter is. Het inrichten van websites en applicaties op basis van gebruiksvriendelijkheid, is een van de specialiteiten van Get Hooked. Vanuit de wensen en behoeften van de doelgroep werken naar een taakgericht ontwerp, dat is onze kracht. Hieronder wordt dit traject en haar verschillende aspecten nader toegelicht.
Je hebt je verhaal en merkconcept helemaal klaar en wilt de markt op. En dan? Het in de markt zetten van jouw product, dienst of organisatie vraagt om de juiste acties op de juiste momenten. Timing is hierbij vaak de sleutel tot succes! Bij Get Hooked gaan we altijd voor een creatieve, aansprekende aanpak met een commerciële insteek! Hieronder nemen we je graag mee in onze verschillende mogelijkheden op marketinggebied.