Marketingcampagnes

Je hebt je verhaal en merkconcept helemaal klaar en wilt de markt op. En dan? Het in de markt zetten van jouw product, dienst of organisatie vraagt om de juiste acties op de juiste momenten. Timing is hierbij vaak de sleutel tot succes! Bij Get Hooked gaan we altijd voor een creatieve, aansprekende aanpak met een commerciële insteek! Hieronder nemen we je graag mee in onze verschillende mogelijkheden op marketinggebied.

Creatieve marketingcampagne 

Hoe gaan we een product, dienst of organisatie in de markt zetten? Voor velen een vraag, voor Get Hooked een weet! Dit alles begint met een goed doordacht strategisch plan. Vanuit de merkgedachte (branding) van onze klant, stippelen we een aanpak uit die het best bij het merk past. Allereerst gaat Get Hooked doelstellingen formuleren, denk hierbij bijvoorbeeld aan het realiseren van conversies en naamsbekendheid. En met welke consument willen we een band creëren? Juist, Get Hooked analyseert uitvoerig het gedrag van de doelgroep(en). Waar bevinden zij zich, wat vinden zij interessant en hoe kan er een band ontstaan? Uiteindelijk is dan het moment waarbij Get Hooked creatieve én functionele marketingacties bedenkt, binnen een overkoepelend communicatiethema. Wat gaan deze acties precies inhouden, bereiken en hoe moeten ze ingezet worden? Dit alles samen vormt een strategisch plan met een behorende aanpak, die de marketeer van onze klant zelf kan uitvoeren of wij als Get Hooked voor onze klant uitvoeren. 

Action through devotion.

SEO

Search Engine Optimization, ook wel SEO; een marketingbegrip dat ondertussen niet meer weg te denken is uit onze wereld maar stiekem nog vaak als onbegrepen wordt gezien door veel bedrijven. We nemen je daarom graag mee in de wondere wereld van zoekmachinemarketing! Veel bezoekers komen vanuit een zoekmachine zoals Google terecht op websites. Waarom? Omdat deze bezoekers op zoek gaan naar een product of dienst, en deze gebruikte ‘zoekwoorden’ kennelijk goed matchen bij de website waar de bezoeker op landt. Hoe zorgt Get Hooked ervoor dat jouw website hier goed op is ingericht? Wij gaan ons verplaatsen in de bezoeker; wat is de vraag waar de bezoeker een antwoord op probeert te vinden? SEO inzetten gebeurt niet alleen vanuit de juiste trefwoorden hanteren, sterker nog; SEO inzetten doen wij bij Get Hooked voornamelijk vanuit de optimale gebruikerservaring, daarbij Google in ons achterhoofd houdend. We schrijven vanuit de behoeften van de bezoeker, zowel tekstueel als codetechnisch. Dit samen zorgt voor een hoge rang in zoekmachines en verhoogt dus het verkeer naar jouw website! Wist je dat onze stem langzamerhand het toetsenbord vervangt voor vragen die we onze computers en telefoons stellen? Benieuwd wat dit met SEO gaat doen? Klik dan hier!

SEA 

Vindbaarheid vergroten kan ‘organisch’, zoals we in de vorige alinea uitlegden. Maar het kan ook door middel van advertenties. Dat heet ‘Search Engine Advertising’, ofwel SEA. Om direct het verschil uit te leggen tussen SEA en SEO, volgt hieronder een voorbeeld dat alle verwarring weghaalt! Wanneer je naar Google gaat en je zoekt op leaseplan, zie je het volgende: 

SEA voorbeeld Get Hooked

In dit geval een voorbeeld van SEA – zoekresultaten. Het zoekresultaat dat bovenaan staat, staat bovenaan door middel van adverteren (zie Adv.). Het zoekresultaat dat eronder staat, is een organisch zoekresultaat, dat onder andere voortkomt uit optimalisatie van de content op de website van Google. Bij Get Hooked analyseren wij welke strategie de juiste is om mee te gaan adverteren, stellen we doelen die we willen bereiken en analyseren we welke doelgroepen we willen targeten. Ook bekijken we welke vormen van SEA de juiste zijn om in te zetten, denk hierbij aan Display advertising, Zoekmachine advertising, Youtube advertising en Remarketing. Wij stellen voor jou een passend plan samen, richten de campagnes in en zorgen voor tussentijdse analyse en optimalisatie van de campagnes! 


Content creatie 

Bij Get Hooked zijn we gek op leuke content, beelden en teksten die jouw verhaal zo sterk mogelijk vertellen! Content zorgt zowel voor dat mensen geboeid raken tijdens hun bezoek aan je website, maar trekt ook verkeer naar je website. Content creëren, zowel visueel als tekstueel, is een vak apart. Want hoe zorg je ervoor dat je iemand meeneemt in jouw verhaal? Bij Get Hooked doen we dit door ons volledig in te leven in de (gewenste) bezoeker. Waar zit deze bezoeker mee? Wat vindt de bezoeker interessant? En wat juist helemaal niet? Hoe ziet deze bezoeker eruit? Allemaal vragen die beantwoord moeten worden voordat de content daadwerkelijk geschreven wordt. Op deze manier schrijf je content en laat je beelden zien die exact aansluiten op jouw bezoeker, waardoor je de kans veel groter maakt om de nu nog onbekende bezoeker fan te maken van jouw organisatie en dus over te zetten naar het maken van acties waardoor jouw organisatie informatie inwint! Laat je overtuigen door onze copywriters en designers!

Socialtree

Social media

Social media, het kan o-zo effectief zijn maar moet wel met de juiste beweegredenen voor de juiste doelgroep ingezet worden. Get Hooked analyseert daarom de doelgroep op de verschillende social media platformen, hun gedragingen en interesses, om vervolgens de juiste aanpak te hanteren en vooraf gestelde doelen te realiseren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld conversies realiseren, of naamsbekendheid en merkbetrokkenheid vergroten door mensen te laten interacteren met een merk. Lef is iets dat tegenwoordig niet meer bij social media kan ontbreken; je wilt gezien worden bij de juiste doelgroep op de juiste manier. Bij Get Hooked gaat het maken van een socialmediaplan gepaard met het bepalen van een juiste strategie, mooie designs, leuke campagnes en targeten van de juiste doelgroep. 

* Wist je dat je social media eigenlijk aan elkaar schrijft? Dus als socialmedia? Uit een klein onderzoek dat Get Hooked heeft uitgevoerd, blijkt dat de meerderheid van onze samenleving dit dus altijd verkeerd schrijft! Uit SEO-perspectief hebben wij dan ook de verkeerde manier aangehouden, om uiteindelijk verkeer te vergroten. 

Overtuigd?

Neem contact met ons op of kom gezellig bij Get Hooked langs op De Brand in ’s-Hertogenbosch!

Of neem contact op met:

Get Hooked

Roy steenbakkers
085 - 747 00 31
roy@gethooked.nl

Bekijk ook onze andere diensten