Web & App

Applicaties en websites zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Als organisatie is het dan ook erg belangrijk om je online te positioneren. Laat dit nou nét een van de specialisaties van Get Hooked zijn. Wij bedenken, designen en ontwikkelen dan ook onder andere websites en applicaties. Bij het ontwikkelen hiervan komen veel verschillende disciplines kijken. We willen je dan ook graag meenemen door al deze aspecten!

Img Responsive Design

Responsive 

Tablets, verschillende mobiele telefoons, laptops en computers; ze zijn niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. De jongeren van nu weten zelfs niet beter! Daarom is het belangrijk dat het voor de bezoeker niet uitmaakt vanaf welk apparaat hij een app gebruikt of website bezoekt; de ervaring moet hetzelfde zijn. Daar zorgen we voor met een responsive design: een design dat zich aanpast aan het schermformaat van de gebruiker. Op deze manier geven we de bezoeker de beste ervaring, ongeacht vanuit welk device de bezoeker de website bezoekt! 

Mobile first 

Het (be)zoeken van websites vanaf je mobiele telefoon, iedereen doet het. Vanuit het mobile first, werken wij in principe ‘van klein naar groot.’ Webdesigns volgens het mobile first principe helpen ons, maar ook zeker onze klanten, om ervoor te zorgen dat de juiste boodschap op iedere schermgrootte overkomt. Doordat je met een klein ontwerp begint, word je al gauw aan het denken gezet welke boodschap nou het belangrijkst is om de bezoeker mee te geven. Het liefst wil je natuurlijk zoveel mogelijk informatie meegeven om de bezoeker tot actie aan te zetten; met als gevolg dat er ontzettend veel op een scherm staat. Mobile first maakt onszelf en onze klanten kritisch om te bekijken welke informatie er nou daadwerkelijk toe doet met als gevolg dat de juiste informatie op het juiste moment getoond wordt aan de bezoeker!

'Wij houden ervan om iedere gebruiker dé ultieme ervaring te laten beleven op een website of in een applicatie!'

Front-end 

Nadat een UIX-traject en de vormgeving van een website zijn voltooid, komen onze front-end developers om de hoek kijken! De front-end developer zorgt ervoor dat alles ‘achter de schermen’ goed samenwerkt. En wat er zich achter de schermen plaatsvindt? Een website is vaak gebouwd uit drie onderdelen, namelijk uit HTML, CSS en JavaScript. Globaal zijn dit de strcutuur, opmaak en interacties binnen een website die door onze ontwikkelaars worden gecodeerd. En dat doen we natuurlijk op zo’n manier dat een gebruiker de ultieme ervaring van de website of app beleeft! 

Content management 

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van WordPress, Drupal of TYPO3, populaire voorbeelden van een CMS. Wij werken niet vanuit een standaard systeem maar werken vanuit de vraag van onze klant. Op basis van deze vraag, gaan we bekijken welk CMS hier het beste op aansluit. Bij Get Hooked werken wij graag met onder andere de onderstaande systemen:

software-logos.png#asset:452


Het doel van Get Hooked met dergelijke systemen is om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken hun content te kunnen beheren. We geven advies en begeleiden onze klanten tijdens dit proces. Naast het inrichten van een systeem voor onze klanten, schrijft Get Hooked ook de content wanneer dit gewenst is. Content creatie behoort dan ook tot een van onze disciplines! Meer hierover? Klik dan hier! Al deze content wordt dus beheerbaar voor onze klanten vanuit de systemen die wij inrichten. Vind jij het toch fijner om het beheer bij Get Hooked te laten? Dan kan dit uiteraard ook! 

Overtuigd?

Neem contact met ons op of kom gezellig bij Get Hooked langs op De Brand in ’s-Hertogenbosch!

Of neem contact op met:

Get Hooked

Roy steenbakkers
085 - 747 00 31
roy@gethooked.nl

Bekijk ook onze andere diensten